1 Mart 2013 Cuma


Herkese yeniden merhaba. 
Buraya geleli yaklaşık 15 gün oldu. Şimdilik günlerimiz güzel geçiyor. Hava soğuk. 1 haftadır kar yağdığını görmedik ama yerdeki kar gitmedi. Mart ayında kar gidiyormuş burada.
Hava durumundan sonra gelelim neler yaptığımıza. Oryantasyon haftası içinde yazı yazmıştım ama tek tek neler yaptığımızı özet geçecek olursak:
Pazartesi günü tanışma toplantısı ardından şehir gezisi vardı.
Salı günü buz patenine götürüyorlardı ama biz gitmedik.
Çarşamba günü daha doğrusu akşamı bar gezisi vardı, ona da gitmedik. Çoğu barlar birbirinin aynısı. Tek merak ettiğim Rock barlar ve Irish olanlar. Onları da kendimiz keşfedeceğiz.
Perşembe günü City Game diye bir oyun vardı. Polonya kültürü ile alakalı bir oyundu. Evet ona da gitmedik. Akşam okulun içindeki kareoke barda parti vardı ama doğru düzgün kimse gelmedi bizde buranın en güzel gece kulüplerinden biri olan Shine’a gittik. Ayrıca o gün Magda bizi oturma izni almaya götürdü. 3 aydan fazla kalabilmek için gerekiyormuş. Haftaya tekrar gideceğiz bize bir numara verecekler, onu aldıktan sonra pasaportu her dakika yanımızda taşımamıza gerek kalmayacak. 
Cuma günü Go-Kart vardı. Buna gidecektik ama buluşmaya geç kaldık o yüzden gidemedik.
Cumartesi günü ise Fantasy Park’ta Welcome Erasmus Party vardı oldukça güzel geçti.
Pazar günü Cumartesi gecesinin yorgunluğunu attık sanırım 13:00’e kadar uyuduk.
Bu hafta da öğrenci kartı çıkartma, hocalarla konuşup dersleri ayarlama gibi sıkıcı işlerle geçti.
Dersler hala başlamadı adam akıllı. Haftaya başlayacakmış.
Bugün (yani dün) Magda bizi Underground Route adı altında tarihi bir geziye götürdü. Yer altında modeller ve rehber aracılığıyla Lublin’in tarihi hakkında bilgi aldık. Güzel geçti. Geziden sonra Magda bizi pizza yemeye götürdü. Tavuklu, mantarlı değişik bir pizza aldık, oldukça büyüktü.
Bunların dışında yine internetin, Facebook’un, Twitter’ın başındayım. Alıştın mı sorusunu çok alıyorum cevabını vereyim; alıştım. Şu soğuk havaya bile alıştıysam düşünün gerisini. Aslında yazacak pek bir şey yoktu son günlerde ama yine de yazmak istedim.  
Lublin’den sevgilerle, görüşmek üzere:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder